Команда ТОВ «Арта-Хімгруп» відвідала завод із виробництва мінеральних добрив Yara у Фінляндії

Команда  ТОВ «Арта-Хімгруп» відвідала  завод із виробництва мінеральних добрив Yara у Фінляндії
Упродовж більше 110 років компанія YARA є світовим лідером в сфері виробництва мінеральних добрив та рішень щодо живлення рослин і точного землеробства. І є світовим лідером активного реагування на глобальні виклики.

Офіційним дистриб’ютором YARA в Україні є компанія «Aрта-Хімгруп». Команда ТОВ «Арта-Хімгруп» разом із представниками компанії ТОВ «Яра Україна» відвідали завод із виробництва мінеральних добрив Yara у Фінляндії.

Цей завод знаходиться в невеликій місцевості Уусікаупункі - розміщення його на острові дивує. А ще більш вражає процес виготовлення продукції Yara - кожна партія продукції виготовляється за спеціальною технологією, тому кожна гранула має особливу міцність та містить в собі всі макро і мікроелементи потрібні для рослин у доступній формі.

Виготовлена продукція ретельно перевіряється на якість та ефективність. Зокрема, потрапляючи на пересівання, тільки гранули виготовлені з ідеальним розміром та ідеальним вмістом підлягають фасуванню, а інші йдуть знову на переробку поки не досягнуть правильного розміру та вмісту.

Щороку завод відвантажує 400 кораблів, з них найменші 3000 тон, найбільші - 50000 тон. Упродовж всіх днів гостинності ми відвідали склади зберігання сировини та готової продукції, побачили, як відбувається саме виробництво та перевірка продукції.

Виробництво YARA постійно розширюється та диверсифікується. Все виробництво добрив поєднує в собі ідеально налагоджений процес та якісну сировину. Ретельна увага до кожної деталі на всіх стадіях виробництва створює ідеальний, найсучасніший продукт, гідний назви «YARA».

Це дійсно вражає!

21:55